quickdrink

Recept túra

Ismerkedj meg a koktélok lenyűgöző világával!

Sok minden eszünkbe juthat ha meg akarjuk ragadni a koktél szó jelentését. Szemünk előtt láthatjuk a szivárvány minden színében pompázó italok sorát és a bármixer akrobatikus mozdulatait. Felidézhetjük egy nagyszerű hangulatban eltelt baráti összejövetel emlékét, vagy egy romantikus randevú részleteit. Átélhetjük a koktél életérzését: a kulturált és elegáns italfogyasztás valamint a lendületes és fantáziadús fiatalság eszméjét. Megpróbálhatunk utánajárni, hogy mikortól is eredeztethető a koktélozás hagyománya, de Coctel mexikói királylány legendája vagy a kakasviadalok serkentőinek története csak egyre inkább össze fog zavarni bennünket. Hiába próbálkozunk, a koktél szellemiségét nem lehet részleteiben megragadni; a szempontok és komponensek egyszerű számbavételével nem juthatunk sehová. Ezen azonban ne csodálkozzunk, hiszen a koktél  mindig is többet jelentett az összetevők összességénél.

Ha szeretnél betekintést nyerni a koktélok világába akkor vegyél te is részt a túránkon! Nálunk megismerheted a legfontosabb báreszközöket és italtípusokat, valamint megoszthatod saját receptjeidet is a többi túrázóval. Légy te is a koktélkedvelők baráti közösségének tagja!

 

  QuickDrink      

Vásárlási feltételek | Szállítási és fizetési információk | GYIK | Ügyfélszolgálat | Oldaltérkép | Adatvédelem | Cégadatok
Minden jog fenntartva. ©2009 Quickdrink
E-mail: info@quickdrink.hu
quickdrink

Csak biztosak akarok lenni, elég idős vagy a belépéshez.

Kérlek ad meg a születésed dátumát!

Az oldal megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

bezár

Letölthető Receptkönyv, Videók, Játékok, folyamatos Akciók, információk!

 

Regisztrálj a QuickDrink.hu oldalon, hogy hozzáférj mindehhez!

Ne maradj le - a regisztráció maximum 1 percet vesz igénybe!

 

REGISZTRÁLOK